Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Bakanı Nuri Arslan’ın yaptığı hizmetler ve çalışmalarla başarılı olduğunu söyledi. Eski Milletvekili ve Ticaret Odası Başkanı Ali Gültekin Kılınç ile eski Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç de başarılı buldukları Nuri Arslan’ın üyelerinin menfaatlerini koruma yönünde haklı mücadele ettiğini söylediler.

KILINÇ; "HAKLI BİR MÜCADELE EDİYOR"

Nazilli Ticaret Odası eski başkanlarından olan 24. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Başkan Arslan’ın görevlerini başarılı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Nuri Arslan'ın Ankara'daki temsiliyet gücünün yüksek olduğuna yakından şahit olduğunu belirten Kılınç; "Nuri başkan bence başarılı bir yönetici. Ticaret Odası'nda yıllarca mücadele etti. Yeni bir bina kazandırdı, üyelerinin menfaatlerini koruma açısından da haklı mücadelesini yapıyor. Bu manada yapabilecekleri yasalarla ve yönetmeliklerle belirli. Bunlar da bugüne kadar yaptıklarından bir şikayet duymamızdan anlaşılabileceği gibi doğru işler olduğunu gösteriyor. Nazilli'deki odamızın Ankara’daki temsili konusunda da üst düzeyde temsil ediyor olması bana göre başarılı bir başkan olduğunu ortaya koyuyor” diye konuştu.

PİRİNÇ; "YENİ OLUŞUM NEDEN HAREKETE GEÇTİ BİR FİKRİM YOK"

Nazilli Ticaret Odası eski başkanlarından ve bir dönem de AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı görevi yapan işadamı Tacettin Pirinç ise Nazilli’ye katkısı olan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Memleket için yapılan tüm hizmetlerin yanında olduğunu açıklayan Pirinç; "Hizmet eden herkese teşekkür ederiz. Önemli olan Nazilli’ye katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz, hizmet yönünden memleket için yapılan herşeyi kim yaparsa yapsın hangi partiden olursa olsun desteklerim. Nuri Başkan'ın da Nazilli'ye güzel hizmet sunduğu ortada ama yeni oluşum neden yola çıktı, ne yapar, neden harekete geçti, bir fikrim yok" dedi.

BÜLBÜL; "SORUNLARI DOSYASIYLA BİLGİLENDİRİYOR"

Nazilli Ticaret Odası ve Nazilli Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan'ı başarılı bulduğunu ifade eden CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül; "Nuri başkan ilçemizi ve Aydın'ımızı Ankara'da çok iyi temsil etmektedir. Kendisiyle Nazillili olmam nedeniyle çok sık görüşme şansı buluyorum. Kendisi her görüşmemizde bana ilçemizin ve bölgemizin sorunlarını iletiyor. Gerek Ticaret Odası gerekse Sanayi Kooperatifinin sorunlarının yer aldığı dosyaları sundu ve bende bu sorunları gerek mecliste gerekse bakanlıklara iletmeye çalıştım. Kendisinin ticaretteki başarısının yanı sıra oda başkanlığındaki başarıları ortada. Oda odaklı çalışmalarını da takdir ediyorum" ifadelerini kullandı.

SAVAŞ; "HİZMET KONUSUNDA BAŞARILI"

Nuri Arslan’ın önemli bir sivil toplum kuruluşunun başında görev yapan önemli bir temsilci olduğunu söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş; "Nuri başkan, sevdiğimiz bir arkadaşımız. Hem Ticaret Odası hem de Sanayi Kooperatifi için Ankara’ya gelip taleplerini ilettiğinde bir Aydın Milletvekili olarak elimizden geleni yapıyoruz. Böylesine önemli bir sivil toplum kuruluşlarının önemli bir temsilcisi sevdiğimiz bir isim olduğu için illettiği sorunlarda kendisine destek olmak da bizim boynumuzun borcu. Diyaloglarında gayet iyi, yaptığı hizmetler konusunda da başarılı. Bunun değerlendirmesini en iyi ilçedeki ticaret adamları ve kooperatiflerinin ortakları yapacaktır. Kendisiyle sıkça karşılıklı görüşmelerimiz oldu ve birçok kez bizleri kurumlarına davet etti. Toplantılarına katıldık. Gayet iyi, çalışkan biri. Nazilli’nin sorunlarını bize aktardığında sayın Milletvekilimiz Kuvvet Erim beyle de elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca onu seçenler ilçenin istihdamına katkı sağlayan insanlar. Bize oy veren-vermeyen herkesin taleplerini dinlemek ve yerine getirmek gibi bir yükümlülüğümüz var. Kendisi de onların sesi olarak sorunları bize aktarıyor" şeklinde konuştu.

ERİM; "VİZYON SAHİBİ BAŞARILI BİR YÖNETİCİ”

Nuri Arslan’ın vizyon sahibi ve başarılı bir yönetici olduğuna dikkat çeken AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim; "Kendisi başarılı bir Başkan. Nazilli ticaretine katkı sunmak için elinden gelen çabayı gösteriyor. Bu anlamda onu başarılı buluyorum. Siyasetçi olarak da bizlerden talepleri oldu. Biz de bu talepleri yerine getirmek için uğraşıyoruz. Mesela bizden istediği iki önemli konu vardı bunlardan biri Sanayi Sitesinde 5. Noterin gelmesiydi bu konuda çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda sanayi sitesinde 5. Noter hizmete açılacak. Bu sayede oradaki esnaflarımızın işleri biraz daha kolaylaşmış olacak. İkinci bir talebi ise sanayi içerisine Halk Bankası ATM'sinin konulmasıydı, bununla ilgili de muhatap olan bankanın genel müdürlüğü ile iletişime geçtik, 1 ay gibi bir sürçte ATM sanayi esnafının hizmetine girecek" dedi.