Ulubey İlçe Stadyumu’nda Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Manisa bölgesinden Melih Sayın yönetecek.

“HEDEFİMİZ GALİBİYET”


Bölmespor karşısında hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu kaydeden Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, “Rakibimiz genç oyunculardan kurulu bir takım. Kontra atak futbolu üzerine bir oyun anlayışına sahip. Biz takım olarak şu anda hazır değiliz. Takımızdan son günlerde giden ve gelen yeni oyuncular oldu. Bu anlamda biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ancak kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Bölmespor maçında hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz. Lige üç puanla başlamak istiyoruz. İlk üç haftada alacağımız puanlar çok değerli. Fiziksel kalite açısından takımımız, ligin üçüncü haftasından sonra hazır olur. Kendi kimliğimizi üçüncü haftadan sonra bulacağımıza inanıyorum. Fair-Play anlayışı içerisinde güzel bir maç olsun” dedi.

SÖKE’DE RAKİP BERGAMA


Yeni sezonu Bergama Belediyespor karşısında kendi sahasında açacak olan BAL 8. Grup ekibi Sökespor ise, rakibini yenerek üç puanla sezona başlamak istiyor. Söke İlçe Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayacak olan maçı Balıkesir bölgesinden Emre Küçük yönetecek.