Nazilli Özel Referans Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine İMO Aydın Şube Başkanı Hasan Gürkan Yenipazarlı, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Oymak, Nazilli temsilcisi Murat Benzet, Temsilci Yardımcısı Abdullah Tamer Göer ve Referans Hastanesi Başhekimi Şeref Binboğa, Hastane Müdürü Ömer Şahan, Halkla İlişkiler Müdürü Süleyman Eroğlu katıldı.

YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK

Protokol kapsamında bilgiler veren Özel Referans Hastanesi Başhekimi Şeref Binboğa, kurumlara yönelik yaptıkları protokoller kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “İnşaat Mühendisleri Odamızın, Aydın ve Nazilli’nin gelişmesinde ivme olduğuna inanıyorum. Bu sözleşme ile Aydın İnşaat Mühendisleri Odası’yla yaptığımız protokol kapsamında oda üyeleri ve birinci derece yakınlarına hastanemizin sunduğu hizmetlerden yüzde 10 oranında indirim uygulanacak” ifadesini kullandı.

“ÜYELERİMİZE DESTEK OLDUK”

İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Hasan Gürkan Yenipazarlı, oda üyelerine sağlık anlamında destek olunması amacıyla Nazilli Özel Referans Hastanesiyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, “Bu protokolden oda üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Bizim amacımız Aydın merkez ve temsilciliklerimizde üye olan Bin 200 kişi ve birinci derece yakınlarına bu oranda yüzde 10’luk indirim sağlanmasına vesile olabilmek. Bu protokolün Nazilli temsilciliğimizde kayıtlı olan 150 üyemiz başta olmak üzere Aydın genelinde hizmet alan oda üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.