Eylül ayı Meclis Toplantısı saat 14.00’te Karacasu Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yoklama ile başlayan toplantı 2019 yılı Eylül ayı olağanüstü meclis toplantısı maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti. Bir önceki meclis zaptının görüşülmesinin ardından
Yaykın Mahallesinde yapılacak olan halı sahanın Aydın Valiliği YİKOB ile birlikte yapılması meclis tarafından kabul edildi. Ardından kira süresi 3 yılı geçmiş belediye kiracılarının kira süresinin en çok 10 yıla kadar uzatılması karara bağlandı. Cumhuriyet Meydanı'nın altında bulunan parkın daha güzel ve kullanışlı hale getirilmesi yönünde görüş belirtildi.

GES İÇİN KREDİ KULLANILACAK


Belediye tarafından yapılacak olan Güneş Enerjisi Santrali (GES) için İller Bankasından euro bazlı yabancı kaynaklı kredi kullanılması kabul edildi. İYİ Partili Nail Kurt, euro olarak alınacak kredinin bir kriz yaşanması halinde ekonomik olarak risk taşıyacağını dile getirirken Belediye Başkanı Zeki İnal da ticarette riskin her zaman olduğunu, el birliği ile üstesinden gelecekleri belirtti.