Bir dizi temaslarda bulunmak için Kuşadası’na gelen Yavuz'a ilçe yönetimi eşlik etti. Yavuz, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Konuşmasında partililere, kırgınlıkları, küskünlükleri unutup kenetlenme zamanı olduğunu ifade etti. Ziyaret kapsamında Yavuz, İlçe teşkilatında görev yapmış kişilerle ve partililerle bir araya geldi.

''AK PARTİ DÖNEMİNDE ÇOK İYİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ'

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Yavuz, Kuşadası'nda AK Parti İlçe Teşkilatı'nın kurucu üyeleriyle buluştu. Parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Yavuz, 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Türkiye 17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde çok önemli kazanımlar elde etti. Sağlıktan, savunma sektörüne kadar her konuda çalışmalarımız üst seviyeye ulaştı. Bu bağlamda 2023 yılında yapılacak seçimler hem ülkemiz hem de ümmet için büyük önem taşıyor. Çünkü biz bu kazanımları muhalefetin eline verirsek 1 yılda tarumar ederler. Eski Türkiye'ye dönme gibi bir niyetimiz yok. İslam alemi ile Türkiye'de yaşayan vatandaşların AK Parti'den önemli beklentileri var, öncelikle teşkilatlardaki heyecanı yeniden canlandırmamız gerekiyor. Aramızdaki kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakarak beyaz sayfa açalım. İçimizdeki bağı kuvvetlendirerek birbirimize sahip çıkalım. Ancak bu şekilde ümmetin önünü açabiliriz. Çocuklarımızın geleceği Cumhurbaşkanlığı sisteminde" dedi.

'İTTİFAKI BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ'

Partide gerçekleşen toplantıdan sonra Yavuz MHP Kuşadası İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. Parti binasında MHP'li yöneticilerle ve partililerle bir araya geldi. Buradaki konuşmasında, Cumhur İttifakını parçalamaya kimsenin gücü yetmeyeceğini, MHP'nin şimdiye kadar AK Parti'nin yanında sergilediği duruşu takdirle karşılandığını söyledi. İlçe Başkanı Bayraktar nezdinde tüm partililere teşekkür etti.
MHP İlçe teşkilatındaki buluşmanın ardından Yavuz'a Kirazlı Mahalle Muhtarı Mehmet Mersin yöreye özgü siyah üzüm hediye etti.