Olay, Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi'nde önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, eşi Fatma Coşkun ile boşanma aşamasında olan Gökhan Coşkun, kayınvalidesinin cenaze töreninde eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Tuncay Ardıç ile karşılaştı. Çıkan tartışmada Gökhan Coşkun, Ardıç'ı göğsünden bıçakladı. Gökhan Coşkun olayın ardından kayıplara karışırken hastaneye kaldırılan Ardıç ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EŞİNE VE ÇOCUKLARINA VEDA ETTİ

Polis tarafından her yerde aranan Gökhan Coşkun'un cinayetten önce yaptığı sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti. Fotoğraflı paylaşımında, "Mavi tişörtlü çocuğu arıyorum. İncirliova'da oturuyor, ismini Tuncay olarak biliyorum. Başka da bilgi yok. Tanıyan kim olduğunu bilen varsa Allah aşkına bana haber versin" ifadelerini kullanan Gökhan Coşkun ardından, "Yarın karşıma kimi çıkaracaksan ona söyle ölmeyi de, öldürmeyi de göze alsın. Sabah oradayım" yazılı paylaşımında bulundu. Adeta her anını sosyal medyadan paylaşan Gökhan Coşkun'dan cinayetin ardından yeni bir paylaşım daha geldi. Eşi ve çocuklarının fotoğrafını paylaşan Gökhan Coşkun, "Canlarım sizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun. Elbet bu kötü günler bitecek. Sizi mutlaka bulacağım. Güzel gözlüm oğlumla kızıma iyi bak. Şimdi seni ne kadar çok sevdiğimi anlamışsındır. Canım ailem sizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı. Gökhan Coşkun'un bu paylaşımı şaşkınlık yarattı.

“KÖYE GİDİN BUNU SÖYLEYİN”

Gökhan Coşkun'un yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılırken Coşkun, tıraşını olup kızının okul çantasıyla Efeler Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Çoşkun, sağlık kontrolünün ardından karakolda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Çoşkun, soğukkanlılıkla işlediği cinayeti anlattı. Kayınvalidesinin cenazesi nedeniyle eşi Fatma Coşkun'a taziyeye gittiğini belirten Coşkun'un, "Kayınvalidemin cenazesine gittim. Eşimle ilişkisi olduğunu bildiğim kişi de oradaydı. Onunla karşılaşınca tartıştım, bana sandalye fırlattı. O sırada kendimi korumak için bıçağı salladım. Bıçağı kime vurdum bilmiyorum. O kişinin yere düştüğünü bile görmedim. Kaçıp gittim, sonra da gelip jandarmaya teslim oldum" dediği öğrenildi. Nöbetçi mahkemece tutuklanan Coşkun, adliye çıkışında basın mensuplarına seslenerek, "Eşimin akrabası değildi. Bir yıldan beri aldattı onun dostuydu. Yazın bunu arkadaşlar. Köye gidin bunu söyleyin" diye bağırdı. Coşkun, jandarma aracına bindirilerek Aydın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.