İş adamı Hüseyin Celbek, İncirliova'nın ilk kafesini hizmete açtı. Celbek'in Cumhuriyet Mahallesi Şirin Evler Caddesi üzerinde 'Cafe Mekan' ismiyle açtığı toplam 300 kişi kapasiteli kafe, kısa sürede İncirliova halkının uğrak noktası oldu. 2 dönüm arazi üzerinde kurulan, açık ve kapalı bölümleri bulunan kafede, aileler çocukları ile birlikte keyifli ve eğlenceli vakit geçirme imkanına kavuştu. Menüsünde sıcak-soğuk içecekler ile tost, hamburger ve waffle gibi lezzetlerin yer aldığı kafede çocuklar da büyükler de düşünüldü. Büyükler için çeşitli oyunların, çocuklar için de oyun alanının bulunduğu kafe, haftanın her günü 10.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı.

"MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Cafe Mekan'ın sahibi, iş adamı Hüseyin Celbek, İncirliova'ya kafe kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İlçemizin kafesi yoktu. Bunun eksikliği de ciddi manada hissediliyordu. Aileler, gençler gidecek yer bulmakta sıkıntı yaşıyordu. Bundan dolayı kafe açmaya karar verdik. Kafe açarak hem istihdam oluşturduk, hem de ilçemizin ekonomisine katkı sunduk" dedi.

“PERSONELİMİZ DENEYİMLİ”

Kalitelerinden kesinlikle ödün vermeyi düşünmediklerini dile getiren Celbek, "Kafemiz kısa süre önce hizmete açılmasına rağmen halkımızdan yoğun ilgi görüyor. Bunda deneyimli ve güler yüzlü personelimizle verdiğimiz hizmet ile lezzetli içecek ve yiyeceklerimizin etkisi de büyük. Yeşillikler içerisinde, her yaştan insanın keyifli zaman geçirebileceği bir kafemiz var. Kalitemizden taviz vermeden vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.