Sökeli işadamı Er Tekstil'in sahibi Tamer Makaraç ve Kemuran Makaraç çiftinin oğulları Ali Berk Makaraç ile Kuşadalı işadamı Filiz İnşaat'ın sahibi Mustafa Filiz ve Fahriye Filiz çiftinin kızları Cansu Filiz Kuşadası'nda özel bir otelde gerçekleşen dillere destan düğün töreni ile dünya evine girdi.
Ali Berk Makaraç ve Cansu Filiz'in nikah şahidi AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz oldu. Milletvekili Yavuz, nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını 'yuvayı dişi kuş yapar' diyerek gelin Cansu Makaraç'a takdim etti.

İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN


Aydın'ın tanınmış işadamları ile aile yakınlarının katıldığı düğünde Makaraç ve Filiz aileleri konuklarıyla tek tek yakından ilgilendi. Ali Berk ve Cansu Makaraç çifti, yoğun ilgi ve katılımın olduğu düğününde alkışlarla nikah töreni alanına geldiler. Mutlu gecede sevenlerinin yalnız bırakmadığı gecede Efes Bandosu grubu ise katılımcılardan büyük beğenisini aldı. Genç çift gece boyunca düğünlerine katılan eş ve dostlarıyla müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler.