Papatya Çocuk Giyim ve Deniz Bebe mağazalarının sahibi Fatih Yüksel, tekstilin ardından yemek sektörüne de girdi. Yüksel, Ata Mahallesi, Denizli Bulvarı üzerinde yer alan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) hizmet binasının zemin katında 'Şehzade' isimli lokantasını hizmete açtı. Açılış törenine AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, Kahveciler Odası Başkanı Uğur Ambarlı, Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, İnşaatçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil ve çok sayıda davetli katıldı.

TEBRİK ETTİ


Törende konuşan AYESOB Başkanı Çetindoğan, iş yeri açarak katma değer ve istihdam oluşturan Şehzade Lokantası sahibi Fatih Yüksel'i tebrik etti. Yüksel'e iş yerinde bol kazanç dileyen Çetindoğan, "Kendinize inandınız, güvendiniz ve iş yeri açtınız. Allah da yolunuzu açık etsin. İş yeriniz, size ve ilimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Büyüklerin kendilerine "Terzini, berberini, lokantanı değiştirme" dediklerini ifade eden Çetindoğan, yeni bir damak tadı için artık Şehzade Lokantası'na geleceklerini söyledi.

"FİYATLARIMIZ GAYET MAKUL"


Eşi Gülnaz Yüksel ile birlikte davetlilerle yakından ilgilenen lokanta sahibi Fatih Yüksel de, "Aydın'ın yeni bir lezzet durağına ihtiyacı olduğunu gördük ve lokanta açmaya karar verdik. Menümüzde sulu yemek, ızgara ve kebap çeşitleri var. Personelimiz, tecrübeli ve güler yüzlüdür. 65 kişilik iş yerimizde hafta içi her gün 07.00 ile 22.00 saatlerinde hizmet vereceğiz. Hafta sonu da sadece cumartesi günü 08.00 ile 23.00 saatleri arasında açığız. Fiyatlarımız piyasaya göre gayet makuldür. Tüm vatandaşlarımızı lezzetlerimizden yemeye bekliyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek, Şehzade Lokantası hizmete açıldı. Lokantayı gezen davetliler, Şehzade'nin lezzetlerinden tatma imkanı buldu.