Söke ve İncirliova’da görevi bırakan ilçe başkanlarına partiye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Pehlivan, “Lider-Doktrin-Teşkilat disiplini içine, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, genel merkezimizin talimatlarını titizlikle yerine getiren, dava sadakati ve şuuru ile görevlerini yapan, milli şuurun zirvesi cumhur ittifakını güçlü kılmak için olağanüstü gayret sar feden, MHP Aydın Teşkikatları’mızın çalışmalarına sürekli artan gayretleri ile destek veren, asli görevimiz olan Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü dava adamlığı vazifelerine son nefese kadar üç hilalin altında, MHP’mizde sürdüreceklerini inandığım dava arkadaşlarım Sayın Veysel Öztürk ve Sayın Hüseyin Sağlam'a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu bir ömür diyorum” dedi.

YAPILMAYANLARIN NEDENLERİNİN PEŞİNDE OLACAĞIZ

Söke ve İncirliova Teşkilatları ile ilgili çalışmaların devam ettiğin dile getiren Pehlivan, “İki ilçe teşkilatımız konusunda yapılacak çalışmalar değerli dava arkadaşlarım ve hemşerilerim ile paylaşılacaktır.
MHP Aydın Teşkilatlarımız hemşerilerimizin hizmetinde, yapılanların doğruluğunun ve kalitesinin takibinde, yapılmayanların nedenlerinin peşinde olacaktır” diye konuştu.