Çeştepe Mahallesinde yaşayan Gökhan ve Özlem Yavaş çiftçinin Sertaç ve Eymen isimli iki erkek çocuğunun ardından üçüz kız bebekleri oldu. 2.5 ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerle hem mutluluk, hem şaşkınlık yaşayan Yavaş ailesinin destek çağrısına ilişkin haberin Ses Gazetesi’nde yayınlanmasının ardından Sağlık Müdürlüğü yetkilileri harekete geçti. İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz'ün talimatıyla üçüzlere bez ve mama ulaştırıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, üçüzlerin ailesini evlerinde ziyaret etti.

İKİ HAFTALIK İHTİYAÇLARI KARŞILANDI


Yavaş ailesini tebrik eden Savaş, "Üçüz bebeğin 20 milyonda bir gerçekleştiğini öğrendik. Bu anlamda Yavaş ailesini tebrik ediyorum. Üçüzlerin dışında ailenin 2 çocuğu daha var. Asgari ücretle 5 çocuğun ihtiyaçlarının karşılanması kolay bir durum değil. Sağlık Müdürlüğümüz, aileye bez ve mama desteğinde bulundu. Biz de üçüzlerin rahat bir şekilde büyümelerine destek sağlayacağız" diye konuştu.
Üçüz bebekleri için destek olan herkese teşekkür eden baba Gökhan Yavaş, "Haberin ardından çok sayıda kişi bize ulaştı. 2 haftalık bez ihtiyacımız neredeyse karşılandı. Mamayla ilgili de destek bekliyoruz" diye konuştu.