Nazilli ve bağlı ilçelerde görev yapan mali müşavirler, Nazilli İŞKUR Hizmet Merkezi ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltıya İŞKUR personeli ile Nazilli, Bozdoğan, Kuyucak, Karacasu ve Buharkent ilçelerinde faaliyet gösteren mali müşavirler katıldı. Toplantıda 2019 yılı istihdam hedefleri anlatıldı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

“CANLILIK GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ”


Toplantıda konuşan Nazilli İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, Nazilli İŞKUR olarak Hizmet Merkezi faaliyet alanında bulunan ilçelerde istihdamı artırmak için işverenlere her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdi. Müdür Ergenlik, “Ben ve bütün personelim istihdamın arttırılması ile ilgili olarak destek sağlayan herkesin emrindeyiz. Devletimiz tarafından verilen teşviklerin tüm işverenler tarafından faydalandırılması için mücadele ediyoruz. İstihdamı arttırıcı her türlü iş birliğine hazırız. Sizlerden mükelleflerinize devletimiz tarafından verilen teşviklerin aktarılmasını bekliyoruz. Nazilli Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz ile mali müşavirlerimizle olan iş birliği çalışmalarından memnunum. Bu iş birliğinin doğal sonucu olarak 2019 İstihdam Seferberliği ile yeni teşviklerin iş gücü piyasasına bir canlılık getireceğine inanıyoruz. Bu teşvik ve destekleri Nazilli ve bağlı ilçelerinde bulunan tüm işletmelere duyurmak ve faydalandırmak amacıyla iş ve meslek danışmanlarımız sahada faaliyetlerini sürdürmekle beraber, istihdama doğrudan etki edecek firmalarla bizzat bizler ziyaretlere katılmaktayız. Bu konuda tüm işverenlerimizin destek ve teşviklerden faydalanması için İŞKUR’a bekliyoruz. Mali müşavirlerimize verdikleri desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

SMMMO’DAN İŞKUR’A TAM DESTEK


Tüm konularda destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Rıza Yörüyen, “Nazilli İŞKUR Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen bu organizasyona katılmaktan gayet memnun oldum. Mali müşavirler olarak istihdama tesir eden tüm konularda destek vermeye hazırız. Mükelleflerimiz ile bir köprü oluşturan Nazilli İŞKUR personeline teşekkür eder, başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Toplantıya, İŞKUR Nazilli Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, SMMMO Başkanı Rıza Yörüyen, Başkan Yardımcısı Şerafettin Ayfer, Nazilli İlçe Temsilcisi Muhsin Evci ile odaya kayıtlı Nazilli ve bağlı ilçelerin mali müşavir ve muhasebecileri katıldı.