Bu yıl festivalde elde edilen stant gelirlerini Karacasuspor’a verilmesi yönünde aldığı kararla bir ilke imza atıp takdir toplayan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, yeşil beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret ederek çalışmaları yakından izledi. Kulüp Başkanı Ali Aytaç, Teknik Direktör Servet Alıcık ve sporcularla sohbet edip beklentilerini anlatan Zeki İnal, “Bu yıl Karacasu kazanacak, Karacasuspor şampiyon olacak” dedi. Kulüp Başkanı Ali Aytaç bir spor kulübünden çok daha fazlası olduklarını ifade edip Karacasu markasını ön plana çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Karacasuspor’da yetişmiş ve üst liglerde mücadele etmiş kaliteli ayakların şartsız koşulsuz takıma memleket için Karacasu’ya geri döndüklerini kaydeden Teknik Direktör Servet Alıcık, takımın çalışmalarının gayet olumlu bir şekilde sürdüğünü dile getirdi. Alıcık, ayrıca Atatürk’ün “Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim” felsefesinden asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.

“KARACASU’YUMUZ ŞAMPİYON OLACAK”

Antrenmanı izlerken Ses Gazetesine konuşan Belediye Başkanı Zeki İnal, “Göreve geldiğimizden bu yana her şey Karacasu için dedik. Parolamız da sevdamız da Karacasu. Her şey Karacasu için. Karacasuspor lig hazırlıklarına başladı. Hayırlı olsun demek istedik. Bu seneyi şampiyonlukla tamamlamaları için temennide bulunduk. Karacasuspor’a verdiğimiz değeri baştan beri söyledim. Bir ilk olarak festivalde toplanan işgaliye paralarını Karacasuspor’a vererek destek olmak istedik. Her zaman belediye olarak Karacasuspor’un arkasındayız. Bu kadroyla şampiyonluğu yakalayacağımıza inanıyorum. Hepsi Karacasu’nun öz evladı. Yürekten çalışacaklarına ve inanarak maçlara çıkacaklarına inanıyorum. Bu yıl Karacasu için çok iyi bir yıl olacak. Bu yıl Karacasu kazanacak, Karacasuspor şampiyon olacak” dedi.

“SÜPER AMATÖRE ÇIKACAĞIZ”

Teknik Direktör Servet Alıcık, “Bu seneki tek hedefimiz, felsefemiz Atatürk’ün bir sözüyle özetleyebileceğimiz, ‘Ben sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim.’ Felsefemiz bu. Bütün sporcularımız ahlaklı, düzgün bir şekilde takımımızda yer alacaklar. Bir gün gelir yeniliriz ama felsefemizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Karacasuspor’un sporcularının yüzde 90’ı yerli. Karacasu hak ettiği yerde süper amatörde yer alacak. Arkamızdaki büyük güç Kaymakamımız, Belediye Başkanımız. Sonuna kadar arkamızda olduklarını hissettiriyorlar. İlk maç sahamızda 22 Eylül’de Yıldızgücüyle. Antrenmanlar 18.00 ile 20.00 arası 20 gündür devam ediyor. Özel maçlarla antrenmanları destekliyoruz” şeklinde konuştu. Karacasuspor’da yetişen ve BESYO’den mezunu eğitimli bir sporcu olarak Karacasuspor’a hem futbolcu hem de sporcu olarak hizmet etmek için kulübe geri dönen Muzaffer Yağdıran, “Başkanımız bize desteklerini her zaman sunuyor sağ olsun. Teşekkür ediyoruz. Sezon başından sezon sonuna kadar onun bize destek olacağını bilmek bize güç ve güven veriyor. Takımımız iyi gidiyor. 3 haftadır çalışıyoruz. İyi bir takımımız var” ifadelerini kullandı.

“DESTEK BİZİ GÜÇLÜ KILIYOR”

Kulüp Başkanı Ali Aytaç, “İyi bir destek aldık arkamıza. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız her zaman yanımızdalar. Birlik ve beraberlik açısından çok güzel bir ortam var. Tarihinde belki ilk defa oyuncularımız 1 ay önceden idman yapıyorlar. Çok büyük bir birlik beraberlik yakaladık. İlçe takımı olmanın mükâfatını görüyoruz. Bunun gücünü hissediyoruz. Bir mahalle takımı olsak belki zorlanabilirdik. Panayırda stant paralarından 7 bin lira gibi bir destek geldi. Bu çok önemli ve örnek olacak bir konu. İlk defa olan bir şey bu. Ben nereye gitsem hayır lafı duymadım. Çok güzel bir ortam yakaladık” dedi.

BİR SPOR KULÜBÜNDEN FAZLASI

Karacasu markasını daha da ön plana çıkartacaklarını söyleyen Aytaç, “Maddiyatın yanında manevi destek apayrı güzel bir şey. Biz spor kulübünden daha fazlası olduğumuzu göstereceğiz. Sadece sahada mücadele etmekle kalmayacağız. Çok farklı etkinliklerimiz olacak. Yunus Emre Çelik, İsmail Özkara, Kemal Yaman, Hüseyin Aytaç, Durmuş Ali Altınöz gibi üst liglerde mücadele etmiş Karacasu’nun öz evlatları geri döndü. Bir de güzel olan bir şey biz kendileriyle daha para bile konuşmadık. Bu çok güzel bir şey. Denizli ve Ankaragücü alt yapısından birer sporcumuz bizlere katıldı. Bursaspor alt yapısından bir sporcumuz da bizlere katılacak. 25 kişilik kadromuz var. Alt kategoriden yetişen sporcularımıza A takıma monte etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.