Sezonun ilk antrenmanı öncesinde stada başkan Yaser Doğan ve yönetim kurulu üyeleri de geldi. Doğan takıma başarılar diledi.

'BU LİGDE KALICI OLMAYACAĞIMIZI GÖSTERECEĞİZ'


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 7, Grup’ta mücadele eden sezon sonunda Süper Amatör Lige düşen Kuşadasıspor'da hedef Bölgesel Amatör Lige tekrar yükselmek. Kulüp Başkanı Yaser Doğan, " güçlü bir kadro ile lige tekrar çıkmak istiyoruz. Yönetim olarak başarılı olmak için bireysel olarak değil takım olarak hareket etmek için bir araya geldik. Biz bu ligde misafir olacağız. takıma başarıya aç hedefleri olan tecrübeli futbolcuların yanı sıra genç futbolcular takviye ettik. Geçtiğimiz yıl takımda olan bazı futbolcularımızla da anlaşma sağladık. Takımda kimse kendini takımdan üstün görmeden, yaptığı işi severek ve başarılı olmak için çalışan futbolcularımızla ligde kalıcı olmayacağımızı göstereceğiz. Gençlere ve altyapıya da önem vereceğiz. Tecrübeli oyuncularımız ile gençleri kaynaştıracağız. Onların ağabeylerinden öğrenecek çok şeyleri var. Kuşadasıspor'da yetişmiş yeni antrenörümüz Beytullah Türker ile de şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Kuşadalıların bu takıma sahip çıkacağına inanıyorum" dedi.
Antreman sonrasında Kuşadasıpor taraftar grubu futbolculara baklava ikram ederek, ligde başarılar dilediler.

KUŞADASISPOR'DA KALANLAR VE GELENLER


Kuşadasıpor geçtiğimiz sezondan Kaan Bartu Büyükyıldırım, Hüseyin Barış Yarar, Efe Kura, Bencan Elma, Yiğithan Okutan, Sinan Kansun ve Ferhat Öztaşdelen ile yeniden anlaşma sağlarken, Akhisarspor'un alt yapısından yetişen Sinopspor'da forma giyen U-16 - 21 milli takımlarında 69 kez forma giyen Oğuz Sabankay, Kuşadasıpor alt yapısından yetişen ve en son Erdemli Belediyespor kalecisi Şükrü Fırtına (35) Sökespor'dan Ahmet Yapıcı (35), İzmirspor'un alt yapısından yetişen Metehan Çelik (23), Karpuzlu Belediyespor'dan Halim Çelik (34), 68 Aksaray Belediyespor'dan Osman Bozdağ (25), Kınıkspor'dan Veli Çınkı (23) ile anlaşma sağladı.