Törene Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, Baro Temsilcisi Sevgi Kulcu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş’in Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

“BAŞARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”


Törende konuşan Aşkın Güneş, “İlçemizde 2018-2019 yılında 18 öğrenci fen lisesini kazanmıştır. Bir öğrencimiz 500 tam puan alan Aydın’daki 5 öğrenciden biri olmuştur. 26 öğrencimiz bursluluk almaya hak kazanmıştır. 9 öğrencimiz spor lisesine yerleşmiştir. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında bütün öğrencilerimizin daha başarılı olacağına inanıyorum. Eğitime verdikleri desteklerden dolayı Sayın Kaymakamımız Ahmet Soley ve Belediye Başkanımız Zeki İnal’a teşekkür ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemiz için başarı ve mutluluklar getirmesi temennisiyle öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum” dedi.

KAYMAKAM VE BAŞKAN’A ÇİÇEK


Kaymakam Ahmet Soley ise eğitim ve öğretimin öneminden bahsettiği konuşmasını, “Geleceğimizin güvencesi öğrencilerimize ve kutsal bir görevi yürüten değerli öğretmenlerimize başarılar diliyor, tüm eğitim camiasının ve velilerimizin yeni eğitim yılını kutluyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının Karacasu’muza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde sonlandırdı. Ardından ilçedeki okul müdürleri Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal’ı makamlarında ziyaret etti. Kaymakam Soley ve Belediye Başkanı İnal’a birer çiçek takdim edildi.

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLECEK


Müdürlerin ziyaretinde konuşan Ahmet Soley, “Geçen yıl olduğu gibi görevinizi en iyi şekilde yürüteceğinize inanıyorum. Umarım geçen yılki başarıları arttırarak devam ettireceğiz. Önümüzdeki hafta bir törenle geçen yıl başarı sağlayan isimleri ödüllendireceğiz. Eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu sene umuyorum birkaç okulumuzu daha akıllı tahtaya geçireceğiz. Merkezde akıllı tahta olmayan okul kalmayacak. Geçen yılki başarıdan gerçekten memnunum. Bazı okullarımız tek başına ilçelerle yarışıyor. İmkanları en sınırlı ilçelerden olmamıza rağmen sizlerin üstün çaba ve gayretiyle bunlar gerçekleşti” dedi. Belediye Başkanı Zeki İnal ise, “Sizden beklentimiz Karacasu’da eğitimi her geçen yıl bir üst seviyeye çıkarmanız. Bunu da yapacağınıza inanıyorum. Geçen yıl çıkardığımız Türkiye birincisi ne kadar başarılı olduğumuzu gösteriyor. Belediye olarak her zaman eğitimin yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi destek olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, öğretmen ve müdürler adına eğitime desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür etti.