Zeki Çağdaş Soley’in Polonya’ya Erasmus’a gittiği dönemde tanıştığı mobilya sektöründe faaliyet gösteren İrina-Sergei çiftinin İngilizce Öğretmeni kızları Anastasia Makhovski ile 4 yıl önce başlayan aşkı evlilikle noktalandı. Çiftin nikah töreninin de yapıldığı Geyre Anatolia Restaurant’taki yemekli düğün Türk ve Ukrayna kültürlerini kaynaştırması ve coşkusu ile de iz bıraktı. Havai fişeklerin atıldığı düğünün heyecanı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

YOĞUN KATILIM OLDU

İrina-Sergei Makhovski ve Hatice- Ahmet Soley çiftinin misafirleri kapıda karşılaması ve ardından çiftin alana gelmesi ile başlayan düğüne Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulisi Arat, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Aydın İl Kültür Müdürü Murat Yılmaz, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Akkın, Memduh İlgili, Nilgün Koruk, Uğur Çoban, Baytaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Görgülü, Akça Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, ADD Başkanı İsa Çetin, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Rıfat Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Adnan Tuncer, Servis Kooperatifi Başkanı Mahmut Burgaz, Esnaf Odası Başkanı Sefa Töz, Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, Ataeymir Sulama Kooperatifi ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı İrfan Germe, Karacasu Vakfı Başkanı Mustafa Demir ve Kurucu Başkanı Prof.Dr. Ali Küpelioğlu, Karacasu Belediye Eski Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, ilçede görev yapan tüm daire amirleri ve tüm mahalle muhtarları katıldı. Ayrıca Soley ailesinin Hatay, Nevşehir, Konya, Sultanhisar, Nazilli ve Makhovski Ailesinin Ukrayna’dan gelen eş, dost ve yakınları da düğüne katılım gösterdi.

UKRAYNALILAR DA ANKARA HAVASINA AYAK UYDURDU

DJ Metehan Çiftçi'nin organizasyonunda Tutku Müziğin canlı performansı eşliğinde çiftin ilk dansı ile başlayan gecede nikahı Belediye Başkanı Zeki İnal kıydı. Pasta kesiminin ardından Zeki Çağdaş ve Anastasia çifti ve geceye katılanlar gönüllerince eğlendi. Anastasia ve Ukrayna’dan gelen misafirler Türk oyunlarına hiç yabancılık çekmezken oyun havalarındaki figürleriyle hayran bıraktı. Ukrayna müziği ve Türk ezgilerinin armoni oluşturduğu gecede Kaymakam Ahmet Soley’in müzisyen arkadaşları ud ve kanun eşliğinde kendi bestelerini seslendirirken Anastasia’nın bir arkadaşı da kendi dilinde bir parça okudu. Karacasu Kaymakamlığı personelleri ve daire amirlerinin bir aile sıcaklığında geceye katılım sağlamaları takdir topladı. Düğün, takı merasiminin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.