Aydın’a ve ilçelerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, temaslarının ikinci gününde CHP’li Didim Belediyesini ziyaret etti. Havai fişeklerle karşılanan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Meclis üyeleri, İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatı yöneticileri karşıladı.

Kılıçdaroğlu’na CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, belediye başkanları, İl ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

“BAŞKANLIK MAKAMINDA AĞIRLANDI”

Başkanlık makamında ağırlanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu bir süre Başkan Atabay ile sohbet etti. Ziyaretin sonunda Başkan Atabay, Kılıçdaroğlu’na KUEM’deki kadınların yaptığı el işi eserleri ile belediye serasında üretilen aromatik yağlardan oluşan hediye paketi takdim etti. Ardından miting alanına geçildi.

“MART’IN SONU BAHAR OLDU”

Didimlilere ilk seslenen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yerel seçim zamanında “Martın sonu bahar” denilerek çıkış yapıldığını ve Mart’ın sonunun bahar olduğunu belirtti. Atabay, “Bugünü çok bekledik, Türkiye çok bekledi. Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız talimatla Türkiye’nin her yerinde tek ses olduk. Mart’ın sonu bahar olacak dedik ve öyle oldu” dedi.

“TEŞEKKÜR İÇİN GELDİM”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Didimlilere teşekkür etmek için geldiğini belirterek, “Deniz Atabay’ı yeniden seçtiniz, o Didim’i seviyor, sizlere hizmet etmek için çaba harcıyor. Bana düşen görev de size teşekkür etmekti, sizlere teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız burada; ikisi el ele veriyorlar geçmişte olduğu gibi birlikte Didim’e hizmet edecekler. Güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Türkiye’nin her yerinin böyle olmasını istiyoruz. Huzur içinde yaşıyorsunuz. Kavgadan uzak, gerilimden uzak, insanını seven, insanına hizmet eden, hesap veren ve bunu onurlu görev kabul eden bir siyaset anlayışı başlattık. Bunun sonunda İstanbul Adana, Mersin, Ankara ve Adana’yı aldık. Bütün siyaset anlayışını Türkiye’ye egemen kılmak istiyoruz” diye konuştu.

“82 MİLYONUN HAKKINI KORUYACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu, halkın desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek, “Sizler destek verdikçe önümüzde engel çıkarıyorlar. Benim için önemli olan sizlersiniz. Sizin bakış açınız önemli, demokrasi için kararlı duruşunuzla Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız. Ne diyeceğiz? Hak, hukuk ve adalet diyerek ülkemizi ayağa kaldıracağız. Çiftçinin de, emeklinin de, işsizin de, asgari ücretlinin de, sanayicinin de, esnafın da, tüyü bitmemiş yetimin de hakkını yani 82 milyonun hakkını koruyacağız. Bu anlayışla yola çıktık, bu anlayışla siyaset yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu daha sonra Kuşadası’na doğru yola çıktı.