Bir dizi çalışma için Karacasu’ya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, ilk olarak Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Akkın, Memduh İlgili, muhtarlar ve Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Teknik Ekibi ile birlikte Dandalaz Çayı üzerinde Yenice ve Çamköy mahallelerinde, Belediyenin desteğiyle YİKOB tarafından yapılan köprüleri inceledi. Buradaki halkın sorunun çözüldüğünü söyleyen Erim, “Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. Ardından Yaylalı Mahallesinde yıkılan köprü için talepleri yerinde dinleyen Erim, Kaymakam Ahmet Soley’i makamında ziyaret etti.

TARİHİ SOKAK GÜZELLEŞTİRMESİ YAPILACAK

İlçe merkezinde muhtarlarla bir araya gelip sorunları ve ihtiyaçları not alan Erim, ardından yaptığı açıklamada, “Yenice ve Çamköy’e iki tane menfezli köprü yaptırdık. Vatandaşlarımız arazilerine gitmekte zorlanıyordu. Muhtarlarımızla buluştuk. Yol, parke, gölet, cemiyet yeri, halı saha ile ilgili istekler var. Yıkılan köprünün de fizibilitesini yapacağız. Yıkılmış bir köprü, bir formül bulmaya çalışacağız. İki tane tarihi evin kamulaştırılması bitiriliyor. Sokak iyileştirilmesi için proje hazırlanıyor. Röleveleri alınıp ölçüldü” dedi.
Afrodisias’taki otopark konusunda kararı Koruma Kurulunun vereceği ifade eden Erim, Kaymakam Ahmet Soley’in yaptığı sosyal projelerin de her kaymakam tarafından uygulanması gereken güzel ve anlamlı projeler olduğunu dile getirdi.