Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta mücadele edecek olan Sökespor, Söke Şehir Stadı’nda yapılan törende taraftarına merhaba dedi. Sezonun açılış törenine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Sökespor Başkanı Fuat Evren Gül, Kulüp Müdürü Yağız Pullukçu, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı. Açılışta kurban kesilip dualar edilirken teknik ekip ve oyuncular taraftarlara tanıtıldı.

“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ”

Sökespor Kulübü Başkanı Fuat Evren Gül, Sökespor’un bu sezon şampiyon olacağına inandıklarını belirterek, “Sökespor’u zirveye taşıyacak kadroya sahibiz. Bu sezon yeni bir yönetim, yeni bir teknik heyetle ve sil baştan yeni bir kadro ile mücadele edeceğiz. Takımımıza güveniyoruz. İstediğimiz, arzuladığımız şampiyonluğa bu sezon ulaşacağız” dedi.

YATAĞANSPOR'A YENİLDİ

Açılış töreninin ardından Sökespor, hazırlık maçında BAL 7. Grup ekiplerinden Muğla temsilcisi Yatağanspor’la karşılaştı. Sökespor’da 40. dakikada kazanılan penaltı atışını Ramazan Aksoy gole çeviremezken ilk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda Yatağanspor 66. dakikada Adem Şahin’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.