Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binasında gerçekleşen Resim Sergisi’nin açılışına, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar ve sanatsever vatandaşlar katıldı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, konuşmasında Ulu Önder Atatürk’ün sanata bakış açısını anlatarak, “Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur diyerek, sanata verdiği önemi dile getirmiştir. Biz bu noktada büyük bir lidere sahibiz. Biz kendisini zaman geçtikçe daha iyi tanıyoruz. Atatürk’ümüzü tanıdıkça kendisini daha iyi anlıyoruz. Bizim yaptığımız bu çalışma okyanusta bir damla, lokal sanatçılara sahip çıkmamız lazım. Onlar yaratıyor ve hayallerini resmediyorlar. Hepimiz elimizde fırça tuvalin karşısında bir şey yapamayız. Ben onların bu katkılarından dolayı kendilerine de teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleşti. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Başkanı Koçak, Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Öznur Gündoğdu ile vatandaşlar sergiyi gezerek resimleri inceledi.