Aydın’ın Efeler ilçesi Osman Yozgatlı Mahallesi’ndeki Çine Caddesi’nde yapılan yol asfaltlama çalışmasından dolayı 1257 Sokak’ta sular rögar kapağına ulaşamadı. Asfaltın yüksekliğinden dolayı suların sokakta kalması vatandaşları mağdur etti. Konuyla ilgili vatandaşların asfaltın yol seviyesine indirilmesi yönündeki talebini, Ses Gazetesi ‘Aydınlılar çağrıda bulundu’ başlığıyla gündeme taşıdı.

ÇERÇİOĞLU VE ATAY’A TEŞEKKÜR

Ses Gazetesi’nin haberinin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatı üzerine belediye ekipleri, 1257 Sokak’ta çalışma başlattı. Sabah saatlerinde sokağa gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda asfalt kırıldı ve yol parke taşıyla döşenerek vatandaşın yaşadığı sıkıntı giderildi.
Yaşadıkları sorunun çözüme kavuşmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Dilek Aydemir, “Ben tatil için Balıkesir’den Aydın’a annemin yanına geldim. Tatil boyunca asfalttan dolayı suların gitmediğini, rögara ulaşamadığını gördüm. Suların sokakta kalmasından dolayı evlerimizde rutubet oluştu. Bu suların sokakta kalmaması, rögar kapaklarına ulaşması için mahalle halkı olarak talebimizi Ses Gazetesi’yle gündeme taşıdık. Haberin ardından sokağımız talebimiz doğrultusunda yapıldı. Yolumuzu yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a gönülden teşekkür ediyoruz. Ses Gazetesi’ne de sesimizi duyurduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.