Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Sırbistan, Bosna Hersek, Sancak Tutin ve Gürcistan halk dansları ekiplerinin yanı sıra Ankara’dan Kuzeyin Uşakları ekibinden seçilmiş öğrenci ve ekip sorumluları, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret etti. Meclis salonunda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Özcan, misafirlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan ile birlikte karşıladı. Özcan, misafirlerine tek tek hoş geldiniz diyerek ellerini sıktı.

"YÜZÜNÜZDE MUTLULUĞU GÖRÜYORUM"


Başkan Özcan, “Sizler binlerce kilometre öteden sıcak duyguları getirdiniz. Memleketimiz de sıcaktır sizin bölgelere nazaran. Coğrafyanın insan üzerinde etkisi vardır. Sizlerin bizlerin yanına gelmeniz, kurtuluşumuzun yıl dönümünde yanımızda olmanız bizleri ziyadesiyle onurlandırdı. Ben de sizlerin yüzünde o mutluluğu görüyorum” ifadelerini kullandı.

"TÜM BELEDİYE EKİBİ OLARAK YANINIZDAYIZ"

Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler aktaran Başkan Özcan, “Şu an içinde bulunduğumuz salon bizim Nazilli’nin sorunlarını konuştuğumuz meclis salonumuz. Siz dostlarla birlikte burayı paylaşmış olmak çok büyük mutluluk. Hatta bugün meclis toplantımız var. İsterseniz gelebilirsiniz. Sizlerin bizlerden bir isteği varsa tüm belediye ekibi olarak yanınızdayız. Burada bizlerle birlikte olmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÜLKELERİNE DAVET ETTİLER

Ülkelerinden sevgi ve selam getirdiklerini belirten grup sorumluları ortak açıklamalarında Başkan Özcan ve ekibine teşekkürlerini ileterek, "Bu tür organizasyonlar ülkeleri birbirine bağlıyor. Önümüzdeki yıllarda daha büyük bir grupla Nazilli’ye gelmek istiyoruz. Böyle güzel bir şehirde güzel insanlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bazılarımız Nazilli’ye ilk kez geldi ve çok sevdik. Daha önce gelen ekiplerimiz de yeniden burada olmaktan mutlu. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Sizleri de ülkemize bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Karşılıklı hediyelerin takdim edilmesinin ardından misafir ekiplerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kürşat Engin Özcan, her zaman her yerde barışın hakim olmasını dileyerek ,“Bizler size ev sahipliği yapmıyoruz. Kendinizi Nazilli’de her şekilde rahat hissedebilirsiniz. Sizleri ağırlamak büyük bir onur” diye konuştu.