Yaptıkları konut projeleriyle adlarından hep başarı ile söz ettiren Türen İnşaat ve Güleçoğlu İnşaat, güçlerini birleştirerek Gold Towers Residence Projesi'ni hayata geçirdi. Efeler ilçesinin hızla gelişen aksında, Işıklı Bulvarı'nın en gözde lokasyonunda 20 bin metrekare alan üzerinde yapılan Gold Towers'ın 8 katlı 7 blokunda 4+1, 3+1 ve 2+1'den oluşan toplam 176 daire yer alıyor.

BLOKLAR BİRBİRLERİNİN MANZARASINI KAPATMIYOR

Modern, sade ve kararlı çizgilerin oluşturduğu mimari konseptiyle Gold Towers Residence, ihtişamı ve imkanlarıyla cezbediyor. Daire sahiplerinin rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü Gold Towers'ta aralarında geniş mesafelerle yükselen bloklar, birbirlerinin güneşini kesmiyor, manzarasını engellemiyor. Kuzeyinde yer alan 20 bin metrekarelik dev şehir parkı da Gold Towers'ın diğer binalarla önünün kapanmasına müsaade etmiyor.

YÜZDE 70’İ YEŞİL ALAN

İçinde birbirinden farklı ağaç ve bitki türünün yer aldığı 13 bin metrekarelik yeşil alanı olan Gold Towers; alışveriş caddesi, kafeteryası, göleti, çocuk, açık ve kapalı havuzları, çocuk parkı, basketbol ve halı sahaları, açık-kapalı fitness alanı, yürüyüş parkuru, hamamı, saunası ve 6 bin 700 metrekarelik yeraltı otoparkı ile ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor.

İŞ ADAMLARINDAN DAVET

Özenle tasarlanmış yemyeşil peyzaj alanları, sınır tanımayan sosyal imkanları, yüksek güvenlikli lüks standartları ve sahip olduğu teknik altyapıyla Aydın’ın gelmiş geçmiş en büyük yaşam alanı olan Gold Towers Residence’nin sınırlı sayıda dairesi, sahiplerini bekliyor. Gold Towers Residence’yi birlikte hayata geçiren iş adamları Hayati Türen ve Tacettin Güleçoğlu, Aydınlıları Gold Towers’ın imkanlarından yararlanmaya davet etti.