Kuyucak Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin Pamukören Havuzbaşı Sosyal Tesisleri'nde ortaklaşa düzenlediği yüzme kursları tamamlandı. Geçen Haziran ayında 180 kursiyer ile başlayan kursların tamamlanmasının ardından düzenlenen yıl sonu törenine Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Coşkun Yalçın Parlak, Emniyet Müdürü İbrahim Agah Demirel, Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Ümit Özkan ve davetliler katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kuyucak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tufan Meşeli, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla ilçe merkezinde bağlama, akıl oyunları, gitar, piyano, drama, satranç, resim, İngilizce, futbol, basketbol, teakvando kursları ile Kuyucak Merkez ve Pamukören yüzme havuzlarında yüzme kursu açtıklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

HİZMETLERİ ANLATTI

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ise 2016 yılından bu yana toplam 590 öğrenciye ücretsiz servis hizmeti sunduklarını kaydetti. Toplam bin 110 öğrencinin eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenmelerini sağladıklarına işaret eden Ertürk, "Horsunlu Mahallesi’nde de yüzme havuzumuz, kültür merkezimiz, tenis kortumuz, voleybol ve basketbol sahaları ile güzel bir sosyal tesis oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

MADALYALAR TAKDİM EDİLDİ

Belediye Başkan Ertürk, sportif müsabakalarda derece kazanan sporcuları da çeşitli hediyelerle ödüllendirdiklerini sözlerine ekledi. Tören gösterilerin ardından protokol üyelerinin kursiyerlere madalyaları vermesinin ardından sona erdi.