Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yayaların özellikle de çocukların güvenliğinin her şeyden önemli olduğunun altını çizip sürücülerden yaya geçitlerinde dikkatli olmalarını istedi.

ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Aydın'ın tüm ilçelerinde özellikle okul önlerinde yapılan çalışmayla yaya geçitleri yenilenirken aynı zamanda farkındalık oluşturmak için de "önce yaya" işaretlemesi yapılıyor. Yapılan işaretlemelerle sürücülerin uyarıların olduğu yaya geçitlerinde daha dikkatli oldukları ve yayalara yol verdikleri gözlendi. Aydın genelinde yapılan çalışmaların okulların açılmasına kadar tamamen bitirilmesi planlanıyor. Yapılan çalışma için okul yönetimleri ve anne-babalar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

“DİKKATLİ OLUN”

Yaya güvenliğinin önemine işaret eden Başkan Çerçioğlu, sürücüleri özellikle okul önlerinde çocukların güvenliği için daha fazla dikkatli olmaya çağırdı. Başkan Çerçioğlu, "Yayaların, özellikle de çocuklarımızın güvenli bir şekilde evlerine ve okullarına gitmelerini çok önemsiyoruz. Yaptığımız farkındalık çalışmasıyla sürücülerin daha fazla dikkatli olduklarını ve yayaların geçiş üstünlüğü hakkına riayet ettiklerini gözlemledik. Vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.