İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, müteahhitler ile Kültür Park’ta kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Erginer, birim amirleri ve imar müdürlüğü personelinin hazır bulunduğu toplantıda müteahhitlerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaya, İncirliova’nın sürekli geliştiğini ve nüfusunun arttığını söyledi.

"BENİM DERDİM İNCİRLİOVA"


İncirliova’nın Efeler’e yakın olması nedeniyle de ikinci merkez ilçe olma potansiyeline sahip olduğunu belirten Kaya, “Bu sebeple ilçemizde inşaat sektörü sürekli hareketli. Sektör şu an duraklama dönemi yaşasa da biz ilçemizde yatırım yapan siz değerli müteahhit arkadaşlarımızla planlı, güvenli ve sağlıklı bir şehirleşme için uyumlu çalışmayı önemsiyoruz. Benim derdim İncirliova. Her zaman söylüyorum, ‘Benim parti ayrımım yok, ben herkesin belediye başkanıyım. İncirliova için kim taş taş üstüne koyuyorsa onunla çalışmaya, ona destek olmaya hazırız.’ Bizim amacımız İncirliova’mızı emin adımlarla geleceğe taşımak, güzelleştirmek, yaşam kalitesi çok daha yüksek huzurlu bir kent haline getirmektir” dedi.
Söz alarak düşüncelerini paylaşan müteahhitler de Başkan Kaya’ya inşaat sektörüne yönelik toplantı düzenlediği için teşekkür etti.