Koçarlı Yeniköy Fettah Günay Atış Poligonu'nda yapılan Zafer Kupası Trap İl Şampiyonası yıldız erkek, genç erkek, büyük erkek kategorilerinde 4 takım ve 34 sporcunun katılımıyla tamamlandı. İl Şampiyonası sonucunda yıldız erkekler kategorisinde Mesut Sami Albayrak 1’inci, genç erkekler kategorisinde Kemal Özer 1’inci ve büyük erkekler kategorisinde Salih Kurt 1’inci, Selahattin Özer 2’nci ve Mehmet Tuncer 3’üncü oldu. Takımlarda ise Zafer Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü 1’inci, Kuşadası Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü 2’nci ve Mursallı Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü 3’üncü oldu.

MADALYALARI ALDILAR

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Koçarlı Yeniköy Fettah Günay Atış Poligonu'nda yapılan şampiyonayı takip ederek müsabakalar sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde sporculara madalya, takımlara kupa takdim etti. Ödül törenine Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Aras ile Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı katıldı.

FİLLİKÇİOĞLU İLK ATIŞTA PLAĞI VURDU

İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, müsabakalar sonunda profesyonel sporculardan aldığı kısa süreli eğitim ile atış yaparak plağı isabetli bir şekilde vurma başarısı gösterdi. Başarı elde eden sporcuları ve takımları tebrik eden İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Bursa’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edecek olan sporculara başarılar diledi.