Atatürk anıtı önünde düzenlenen etkinliğe, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, yönetim kurulu üyeleri, Cumhur İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları, MHP üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Yaklaşık 5 bin kişilik lokma ve tavuklu pilavın, Türk bayraklarının dağıtıldığı etkinlikle ilgi açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, amaçlarının Sultan Alparslan'ın yaktığı Anadolu’nun Türklüğü meşalesini ve Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek payidar kalacaktır' düsturunu dost-düşman herkese hatırlatmak ve gelecek nesillere aktarmak olduğunu kaydetti.

"YIKAMADILAR YIKAMAYACAKLAR"

Her yıl düzenledikleri etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Bayraktar, "Biz hep birlikte büyük bir aileyiz, biz Türk milletiyiz. Bu anlamlı etkinlikte vatan-millet-bayrak-devlet sevdalısı halkımızla birlikte olmak çok güzel bir duygu. Türk milleti 97 yıl evvel Dumlupınar'da muazzam bir zafere, yankıları halen süren bir kahramanlık destanına imza atmıştır. Esaret emelleri, emperyalist hevesler, düşman tasallutu, küresel abluka milletimizin tertemiz ve imanlı mücadelesiyle hem kırılmış, hem de püskürtülmüştür. 30 Ağustos vatanımızın üzerindeki kara bulutları dağıtan, geleceğimizin önündeki kalın duvarları yıkan milli diriliş olarak milli vicdanlardaki yerini almıştır. Bu düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.