Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Polat Bora Mersin, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş ve Voleybol Genel Menajeri Sabri Can, Gençlik ve Spor İl Müdür Cenap Fillikçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Spora yapılan katkıların arttırılmasını beklediklerini dile getiren Başkan Mersin, “Aydın Büyükşehir Belediyespor olarak çeşitli branşlarda sporcular yetiştiriyoruz. Amacımız gençleri spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan korumak. Spora verilen her türlü desteğin bu ülkenin geleceği için atılmış bir temel olarak görüyoruz. Spora desteğin artmasına hepimiz katkı sağlamalıyız” dedi.

"AYDIN’IN ADINI DUYURACAĞIZ"


Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kadın Voleybol Takımı’nın 12 Ekim’de sezona Vakıfbank maçı ile başlayacağını belirten Başkan Mersin, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun desteğiyle bu yıl takımımıza önemli transferler gerçekleştirdik. Hedefimiz ilk 5’te olabilmek. Elde edeceğimiz başarılarla Aydın’ın adının duyurmaya çalışacağız. Zorlu mücadelelerde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Aydınlıları da evimizde oynayacağımız maçlarda tribüne davet ediyoruz” diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesporlu yöneticilere spora verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Fillikçioğlu, Kadın Voleybol Takımı’na da yeni sezonda başarılar diledi.