Karacasu Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya 17 ilçenin milli eğitim müdürleri eşlik etti. Okumuş ilk olarak Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley'i makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçede eğitimle ilgili yapılacak yatırımlar konuşuldu. Okumuş, ardından Karacasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde ilçede görev yapan okul müdürleri ve iki öğrenci tarafından karşılandı. Daha sonra Karacasu Şehitleri Ortaokulunda devam etmekte olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarındaki öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet ederek yaz tatillerini nasıl değerlendirdiklerini soran Okumuş, yeni eğitim öğretim yılı için kendilerine başarılar diledi. Okumuş, Türkiye birincisi olarak önemli bir başarı elde eden Çilem Özel'in okuduğu Geyre Ortaokulunu ziyaret etti. Burada okul müdürü Nail Keçelioğlu ve Özel'le sohbet eden Okumuş, başarılarının devamını diledi.

PROJELER KONUŞULDU

Ardından Karacasu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı'nda ise 2019-2020 eğitim öğretim yılı hazırlıkları, dikkat edilecek hususlar, akademik başarıyı arttırıcı tedbirler ve il genelinde uygulanacak mahalli projeler üzerinde duruldu.

BAŞARI DİLEDİ

İl Müdürü Okumuş, Müdürlük Stratejik Planı'nın ilk altı aylık değerlendirilmesi ile ilgili sunum için ise; ilçelerin stratejik planlarındaki hedefleri ile ilgili performans göstergeleri doğrultusunda çıkan sonuçları çok iyi okumaları ve ilçeler bazında uygulanacak mahalli projelerini bu kapsamda gerçekleştirmeleri gerektiğini belirtti. Okulların fiziki koşullarından oldukça memnun kaldığı öğrenilen Okumuş, yeni eğitim öğretim yılı öncesi herkese başarılar diledi.