AYTO’nun 115’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Gündem Ekonomi’ toplantısının ikincisine Köşk ev sahipliği yaptı. Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Vali Köşger, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Eski Bakan Atilla Koç, AYTO Başkanı Hakan Ülken ile daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve AYTO üyeleri katıldı. AYTO Başkanı Hakan Ülken açılış konuşmasında ekonomiyi gündemde tutarak kentin gelişimine katkı sağlamak amacıyla toplantılar düzenlediklerini, ikincisini düzenledikleri toplantıda Köşk’ün ekonomisini enine boyuna ele aldıklarını söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZIN SORUNUNU YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

Vali Yavuz Selim Köşger AYTO’ya düzenlediği toplantı için teşekkür ederek, “Ticaret Odamızın 115’inci yılı münasebetiyle böyle bir etkinlik düzenlemesi güzel bir şey. Bizler de ilçelerimizde bu programlara daire amiri arkadaşlarımızla katılacağımızı ifade ettik. Milleti yaşat ki devlet yaşasın. Bunu her zaman söylüyoruz. Biz bu bağlamda vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edip çözümler üretmeliyiz. Hiçbir zaman bugün git yarın gel anlayışı olmaz. Vatandaşın ihtiyacı olan her şeyi en kısa çözümler ile yine vatandaşın hizmetine sunma anlayışı içerisinde olunmalıdır” dedi.

FİNAL EFELER’DE

Konuşmalardan sonra Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken tarafından Aydın Ticaret Odası’nın Güney Ege Kalkınma Ajansı’na hazırlattığı Aydın merkez ve 16 ilçesinin sosyo ekonomik durumu, ekonomi, tarım, hayvancılık, sanayi, turizm, madencilik ve enerji, ulaştırma, kamu yatırımları ve potansiyel yatırım alanları gibi Aydın’a dair tüm verilerin işlendiği “Ekonomik Rapor”un sunumu yapıldı. Ardından Köşk ilçesindeki üyelerin sorun ve beklentileri kamu erkleriyle paylaşıldı. Aydın Ticaret Odası Gündem Ekonomi toplantılarını sorumluluğunda bulunan 6 ilçeyi tamamladıktan sonra merkez ilçede tüm raporun paylaşılacağı Gündem Ekonomi Aydın toplantısı ile tamamlayacak.