Mehmet ve Şerife Onursal’ın oğlu avukat Osman Onursal ile Sunay ve Mustafa Tokat çiftinin kızı avukat Ece Tokat, Zeytinli Bahçe Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan kıydı. Şahitliklerini ise deneyimli siyasetçi Cengiz Altınkaya ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül yaptı.

YOĞUN KATILIM


Düğüne siyaset ve iş dünyası, avukatlar, gelin ve damadın akraba ile dostları eşlik etti. Düğünde Ece ve Osman çiftine evlilik cüzdanını Anavatan Partisi’nde Başkan Vekilliği, 18, 19, 20 ve 21’inci dönem milletvekilliği yapan deneyimli siyasetçi Cengiz Altınkaya takdim etti. Altınkaya, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ


Katılımcılara teşekkür eden Mehmet Onursal, “İnsanın en mutlu gününde dostları ve sevdikleriyle bir arada olması çok güzel. Oğlum Osman ve bugünden sonra biricik kızım olan gelinim Ece’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mutluluklarını bozmasın. Düğünümüze gelerek bizleri onurlandıran ve şahitlik yapan milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Cengiz Altınkaya da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.