Nazilli Belediye Meydanı’nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı eğitmenleri korosu tarafından bir konser gerçekleştirildi. Efe Duman’ın seslendirdiği 90’lı yıllarda en çok dinlenilen şarkılarıyla nostaljik bir gece yaşayan Nazillililer şarkıları zaman zaman hep bir ağızdan söyledi. Saat 20.30’da başlayan konsere, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ve vatandaşlar eşlik etti.

“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YÖNETECEĞİZ”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 90’ların kendilerinin gençliği olduğunu ifade ederken, Aydın Büyükşehir Konservatuarı orkestrası üyelerine şarkı dolu gece için teşekkür etti. Başkan Özcan, “Teşekkürün en büyüğü konseri hediye eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na. Birlik beraberlik içinde yöneteceğiz dedik, inşallah dün ne dediysek bugün de onu icra ediyoruz. Birlik beraberlikle Nazilli’deki bütün hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bunların neticesinde Nazilli’miz güzel hizmetlere kavuşuyor. Hem sosyal, hem de fiziki manada. Bugünler iyi ve güzel, yarınlar daha güzel ve iyi olacaktır. Bu çalışma tempomuzla ilçemizdeki bütün sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.

“KARDEŞCE YAŞAYACAĞIZ”

Bugünün Nazilli günü olduğunu dile getiren CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Özlem Çerçioğlu’nun bu konseri ayarlayarak vatandaşa hediye ettiğini belirtti. Bülbül, “Özlem Başkanımızın çok çok selamları var. Kardeşçe yaşayacağız. Özellikle hemşerilerimize seslenmek istiyorum, gelecek gençlerin, gelecek Türkiye’nin, gelecek hepimizin” dedi. Gece Efe Duman tarafından sergilenen solo performansla devam etti. İzleyiciler Efe Duman’ın söylediği şarklarda bazen hüzünlenirken bazen de hareketli şarkılarda yerlerinde duramayarak oynadı.