Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, liglerin başlamasına az bir zaman kala Nazilli Belediyespor’lu yöneticiler ile futbolcuları Belediyeye ait Hangar Kafe’de kahvaltıda ağırladı. Başkan Özcan’ın ev sahipliğinde verilen kahvaltıya Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, Kulüp Başkan Vekili ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular katılırken, kahvaltı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Kahvaltıda karşılıklı sohbet imkanı da bulundu.

“BAŞARMAK ÇOK ÇALIŞMANIN SONUCUDUR”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru çok üzüldük. Her türlü desteği vermemize rağmen, yenilmek önemli değil, yenilebilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama hiç mücadele etmeden kaybederseniz inanın ben kahroluyorum. Hedefimiz belli olsun, o yolda yürüyelim. Bu senenin çok farklı olduğunu görüyorum o enerjinin sizde olduğunu, takımda olduğunu görüyorum. İyi bir yönetim kurulu oluşturduk ondan emindik. İyi bir hocayla anlaştık. Maçta gördüm iyi transferler yapılmış. İyi bir ekip oluşmuş. Bir ekip ruhu oluşmuş. Gördüm ki gerçekten mücadele eden güçlü bir ekip var. İnanmış bir ekip var. Biz birlikte güzel bir yol yürüyeceğiz. Başaracağımıza inanıyorum” dedi. “Çalışan mücadele eden kazanır” diyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Çok güzel bir söz var, ‘Başarmak çok çalışmanın kaçınılmaz sonucudur’ ve ‘İnsanoğlu ancak çalıştığının karşılığını alır.’ Siz çalıştığınızda bizim de hocalarınızın da yüzü gülecek. Biz de isteklerinizi yerine getireceğiz. Siz de bizim isteğimizi çalışarak vereceksiniz, başka bir şey istemiyoruz çünkü. Çalışın, hep birlikte başarılı olun. Zaferleri birlikte kutlayalım. Bütün seçim boyunca arkadaşlarıma tek bir şey söyledim, arkadaşlar bu tartışmaların hepsini unutacaksınız zaferi kazandığımızda demiştim. Arkadaşlarımızın çoğu siyaseten az tecrübeli insanlardı. Şimdide aynı maçı kazandığınızda bütün tartışmalar biter. Zafer bence her şeydir. Bunun için de çok çalışmaya ihtiyacınız var Atatürk’ün dediği gibi. Çok çalıştığınız için tüm ekibe teşekkür ederiz. Bundan sonra daha çok çalışacağınıza inanıyorum. Kimin ne kadar güçlü olduğu önemli değil. Ben başaracağınıza inanıyorum. Futbolun kendi hikayesi var. Güzel avantajları var. En yüksek transferleri yapan, paraları harcayan değil çalışan mücadele eden kazanır. Ben bu mücadele azminizi devam ettirdiğiniz sürece kazanacağınıza inanıyorum. Şimdiden yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“EN GÜZEL İŞLERİ YAPACAĞIZ”

Futbolculardan konuşma yapan takım kaptanı Zafer Özden, “Gerçekleştirilen organizasyon için arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ederim. Yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bu sene istenilen en güzel işleri yapacağız. Başararak, çalışarak, mücadele ederek takımımızı en güzel yerlere getireceğiz” dedi.