Köprülüspor, altyapıdan yetiştirdiği sporcularla futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. Kırmızı siyahlı ekip, son 6 sezonda profesyonel kulüplere 13 futbolcu gönderdi. Son olarak Köprülüspor altyapısında yetişen ve 6 yıldır kulübün formasını terleten Fikret Selçuk, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig takımlarının dikkatini çekti. Antalyaspor, Eskişehirspor ve Başakşehir’in de talip olduğu genç yetenek, tercihini İzmir’in köklü kulübü Göztepe’den yana kullandı. Sarı kırmızılı ekibe transfer olan Selçuk bu hafta oynanacak olan U17 Elit Grup’taki Beşiktaş karşılaşmasında forma giyecek.

“FİKRET BAŞARILI OLACAK”Köprülüspor Antrenörü Evren Şahin, Fikret Selçuk’un çok yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Fikret son iki sezondur oldukça iyi performans sergileyen, çok çalışkan ve yetenekli bir futbolcumuz. Oyunu iki yönlü oynamayı seven bir oyun tarzına sahip. İnşallah Göztepe’de başarılı olur, olacağına da eminim. Yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

“TÜRK FUTBOLUNA ÇOK SAYIDA OYUNCU KAZANDIRDIK”

Oyuncuları Fikret Selçuk’u profesyonel takıma vermenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Kasım Paysa ise, “Futbolcumuzun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Son 6 sezonda profesyonel kulüplere verdiğimiz 13’üncü futbolcu oldu. Bunların 6’sı profesyonel oldu. Bu oyuncularımızdan 2’si de milli oyuncu. Ortalama sezonda iki üç oyuncumuzu profesyonel kulüplere gönderiyoruz. Biz Köprülüspor olarak hem Aydın futboluna hem de Türk futboluna birçok oyuncu kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Bu işin reklamını yapmadan işimizi en doğru şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bizimle futbolcu ve fikir alışverişi yapan değerli kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler daha nice Deniz Çörtlen’ler, Berkay Tekin’ler, Efecan Barlık’lar, yetiştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Evren Şahin hocamız son yıllarda Türk futboluna birçok futbolcu kazandıran bir antrenör. İnşallah birlikte bu mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.