Ligin favori takımlarına karşı mücadelesi ile iz bırakan ve her dönem zorlu deplasmanlardan biri olarak nitelendirilen Karacasuspor, futbolun içerisinden gelen bir başkana kavuştu. İlçeye çim saha kazandırılmadan önce 16 yaşında Karacasu’da toprak sahada top koşturarak yeşil beyazlı ekibe hizmet etmeye başlayan Ali Aytaç, kaptanlığa kadar yükseldiği Karacasuspor’da 10 yıla yakın mücadele etti. Üst liglerdeki takımların da dikkatini çekerek Yıldızspor’a transfer olan ardından iş yaşamı sebebiyle saha dışından spora hizmet etmeye başlayan Ali Aytaç, Haziran ayında yapılan kongrede başkan seçildi. Yeni yönetimi Murat Yıldırım, Emin Akkın, Servet Alıcık, Sedat Kesici, Vedat Mutlu, Gökhan Ekli’den oluşan Karacasuspor’da toplumun her kesiminden 100’e yakın üye bulunuyor.

"TANITIMA KATKIDA BULUNACAĞIZ"

Yeni yönetimle renkli bir tribün kültürü oluşturacaklarını söyleyen Aytaç, “Evimize gelen hakemleri ve rakip takımı saygı ve sevgi içerisinde karşılayıp centilmence mücadele edip tüm maçlarımızı kazanmak için mücadele edeceğiz. İlçe halkımız hafta sonunu tribünde eğlenerek geçirecek. Sporun birleştirici yönünü sonuna kadar hissettireceğiz. Üst liglere tırmanarak diğer şehirlerin takımlarının ilçemize gelmesini sağlayıp tanıtıma katkıda bulunacağız” dedi.

“ÜST LİGLERDE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Göreve gelmesinin ardından ilk sözlerini paylaşan Aytaç, “Öncelikle bu göreve geldiğim için çok mutlu ve kıvanç doluyum. Karacasuspor kulübüne neredeyse kurulduğu günden beri ailemiz olarak hizmet etmekteyiz. Başta Amcam Ergun Aytaç olmak üzere her kuşakta Karacasuspor formasını terletmiş bulunmaktayız. Ben 16 yaşında A takımda ilk maçıma çıktım ve uzun süre hizmet verdim. Ardımdan kardeşim Musa Aytaç, küçük kardeşim Yunus Emre Aytaç Karacasu için sahada ter döktü. Ergun amcamın oğlu Hüseyin Alparslan Aytaç hala hizmet etmektedir ve uzun süredir takımın kaptanlık görevini layıkıyla yerine getirmektedir. Ben şu parolayla göreve başladım, ilçe halkı olarak artık daha üst liglerde mücadele etmek istiyoruz. Ayrıca sadece futbol takımı olarak kalmak istemiyorum, elimden gelen ve Karacasuluların büyük vizyonu ile her alanda ses getirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“2.’LİK DEĞİL ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYORUZ”

Yeni dönem hakkında bilgi veren Başkan Ali Aytaç, Karacasuspor’da yetişmiş ve Süper Amatör ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) gibi üst liglerde mücadele etmiş, genç yaşta önemli tecrübeler kazanmış Karacasu’nun öz değerleri Hüseyin Alparslan Aytaç, İsmail Özkara, Yunus Emre Çelik, Hüseyin Balcıoğlu, Muzaffer Yağdıran gibi sporcuları yuvaya döndürdüklerini söyledi. Bunların dışında 4 ayrı önemli transfer yaptıklarını ve bunun önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyleyen Aytaç, “Hedefimiz şampiyonluk, 2.'lik gibi bir düşüncemiz olamaz. Karacasu’nun genç ve tecrübeli oyuncularını yuvaya döndürdük. 4 tane de çok önemli transfer yaptık. Göreve gelmemizin ardından Kaymakam Bey ve Belediye Başkanına ziyaretlerde bulunduk. Kendileri bizleri son derece samimi karşıladı. Verecekleri desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Tüm Karacasuluların maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Sadece bir spor kulübü olmadığımızın, Karacasulu çocuk ve gençlere karşı sosyal sorumluluğumuzun bulunduğunun farkındayız. Birlik beraberlik içinde küfürsüz neşeli bir tribün oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.