Sümer Park alanında bulunan Nazilli Belediyesi’nin Akın Kurtoğlu düğün salonunda, Hakan ve Sebile Karakaya’nın oğulları, Nazilli Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi deneyimli siyasetçi Hulki Karakaya’nın torunu Hulki Efe Karakaya için sünnet töreni gerçekleştirildi.
Yoğun katılımın olduğu sünnet cemiyetine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli eski Belediye Başkanı MHP’li Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Mustafa Abak,  İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve üyeleri, Nazilli Koca Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Nazilli’nin tanınmış iş adamlarından Yaşar Gözdaş, Nazilli’nin merkez mahalle ve kırsal mahalle muhtarları, çok sayıda iş adamı ve seçkin davetliler katıldı.

MUTLULUĞUNU DİLE GETİRDİ


En mutlu günlerinden birini yaşadıklarını ifade eden MHP’li Hulki Karakaya, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Torunum Hulki Efe sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atmıştır. Allah herkese böylesi mutlu günleri yaşatmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.