Efeler ilçesinde yaşayan Aydın ve Nimet Kütük'ün talesemi hastası olan 12 yaşındaki kızları Nurşenay'a Kurban Bayramı'nın ilk günü Antalya'da özel bir hastanede ilik nakli işlemi yapıldı. İlik naklinin ardından hayata tutunan Nurşenay'ın iyileşmesi için 7 ay özel bakım yapılması gerekiyor. Kızlarını yaşatmaya çalışan ancak maddi durumu yetersiz olan Kütük ailesi, "Evladımızın tamamen iyileşmesi için 7 aylık özel bakım gerekiyor. Bunun için maddi desteğe ihtiyacımız var" diyerek Ses Gazetesi aracılığıyla seslerini duyurmuştu.

VALİLİK DEVREYE GİRDİ


Haberimizin ardından Aydın Valiliği harekete geçti. Nurşenay'ın babası Aydın Kütük'e telefonla ulaşan yetkililer, Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla küçük kızın tüm sağlık giderlerinin karşılanacağı müjdesini verdi.

ENDİŞE MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ


Endişeleri aldıkları müjde ile mutluluğu dönen Kütük ailesi, "Tek dileğimiz kızımızın yaşama tutunması. İlki nakli başarılı geçti ancak kızımızın özel bakımı için yeterli maddi gücümüz yoktu. Kızımızı yaşatabilmek için yardım istedik. Ses Gazetesi, bizim sesimiz oldu. Çok şükür, kızımız için yardım eli uzandı. Aydın Valiliği'ne teşekkür ediyoruz" dedi.