Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu, kombine kart satış gelirini arttırmak için bir takım kararlara imza attı. Kombine alarak kartla çekilmiş fotoğrafını gönderen ve takımın resmi sayfasını takip eden 3 taraftara, yapılacak çekiliş sonunda çeşitli sürprizler sunulacak.

FUTBOLCULARLA BULUŞACAKLAR

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu'nun imzasıyla yapılan basın açıklamasında, “30 Ağustos’ta yapılacak çekiliş sonucunda siyah beyazlı bir taraftarımız futbolcularımızla akşam yemeğinde buluşacak, bir taraftarımız gerçekleştirilecek bir antrenmanı saha içerisinden takip edecek ve son olarak yine bir taraftarımız 7 Eylül’de ilk iç saha maçı olan Batman Petrolspor karşılaşmasında maç öncesi ve sonrasında soyunma odasında futbolcularımızla birlikte olma şansı yakalayacak” ifadeleri kullanıldı.

HAZIRLIKLAR ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Öte yandan Naz Naz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Naz Naz yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirilen tek antrenman ile sürdürdü. Isınma hareketleri ile antrenmana başlayan futbolcular, 5'e 2 top kapma oyunundan sonra 1'e 1 ve 2'ye 2 gerçekleştirilen anaerobik dayanıklılık antrenmanı sonrası dar alanda yapılan taktiksel oyun ile antrenmanı tamamladı.