CHP'li gençler açtıkları stantlarda Efeler'i tanıtan haritayla birlikte Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın üniversiteli öğrencilere mesajının yazılı olduğu broşür ve üniversite öğrencilerini gençlik kollarına davet eden bildiri dağıttı.

"GÜZEL BİR ŞEHİRDE ÜNİVERSİTE KAZANDINIZ"


CHP'li gençler hazırladıkları bildiride öğrencilere, güzel bir şehirde üniversite kazandıklarını belirterek, "Hayatınızı idame ettirecek, hayata dair temel konforlardan nasiplenmeye yetecek durumdasınız. Ne sistemin üzerine inşa edildiği değerlere temelden muhalifsiniz, ne de mevcut yapıya büsbütün ilgi duyuyorsunuz. Ama bir yandan daha iyi bir yönetimin mümkün olduğunu düşünüyorsunuz. Bu ülkenin üniversiteli bir genci olarak da sadece söylenmekten, şikayet ve yakınma kültürünün bir parçası olmaktan daha fazlasını yapmak istiyorsunuz. O halde yapmanız gereken siyasallaşmaktır" dedi.

"ÖĞRENCİLERİN YANLARINDAYIZ"


Hazırladıkları bildiride CHP gençlik kollarının neler yaptıklarından bahsettiklerine değinen CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP'li gençler olarak üniversite öğrencilerinin her zaman yanlarında olduklarını ve kendilerini mücadelelerine ortak olmaya davet ettiklerini söyleyerek, "Kayıt haftası boyunca üniversite ve otogarda, Efeler'e gelen öğrencileri ve ailelerini karşılamaya devam edeceğiz" diye konuştu.