İçişleri Bakanlığı’nca uygulamaya konulan "Bu Yolda Hep Birlikteyiz Projesi"nin devamı olan, " Dikkat Sizden Notlar Bizden Projesi" kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı tarafından internet üzerinden düzenlenen yarışmaya katılarak babası için sürücü seyahat karnesi dolduran Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Berfin Uryan, internet üzerinden en çok beğenilen paylaşımlar arasında derece elde etti.

TÖRENLE ÖDÜLÜNÜ ALDI


Uryan, başarısıyla Türkiye genelinde dağıtılan 100 bisikletten birinin sahibi oldu. Berfin Uryan, Aydın Valiliği’nde düzenlenen törenle ödülünü aldı. Törene Vali Yavuz Selim Köşger, İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ katıldı. Vali Köşger paylaşımları ile en çok beğeni alan Berfin Uryan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

BERFİN’İ KUTLADI


Trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri konusunda farkındalık yaratılması, çocuklara ise trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmanın önemine dikkat çeken Vali Köşger, “Bakanlığımızın projesi kapsamında Ramazan Bayramı tatili süresince uygulama noktalarında çocuklarımıza trafik karnesi dağıtmış, karnelerin nasıl doldurulacağı konusunda bilgi vermiştik. Çocuklarımız aileleri ile yaptıkları seyahatler sırasında aracı kullanan ebeveynlerine notlar verdiler. Doldurdukları karne fotoğraflarını twitter üzerinden paylaşarak yarışmaya katıldılar. En çok beğeni alan karnelerden biri de Berfin Uryan’ın paylaştığı karne oldu. Kendisi yarışmanın sonucunda ödül olan 100 bisikletten birisini almaya hak kazandı. Berfin’e bisikletini kazasız şekilde kullanmasını diliyorum” dedi.

BİSİKLETİYLE TUR ATTI


Ödülünü alan Berfin ise bisikleti kazandığı için mutlu olduğunu belirterek Vali Köşger’e teşekkür etti. Berfin, bisiklete binerek valilikte tur attı.