Türkiye genelinden 747 sporcuya ev sahipliği yapan şampiyonada kazandığı başarıyla Aydın’da gurur kaynağı olan Beyza Baysan ve ailesi, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti. Başarılı sporcu ve ailesi, İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra kendisine çiçek takdim etti. İl Müdürü Fillikçioğlu ise Türkiye Şampiyonluğu derecesinden dolayı Beyza Baysan’a eşofman takımı hediye etti.

“BAŞARININ YAŞI YOKTUR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Fillikçioğlu, “Başarının yaşı yoktur. Aydın ilinde küçük yaşta olmasına rağmen Türkiye Şampiyonluğu elde eden birçok sporcumuz mevcuttur. Beyza Baysan'ın ilk katıldığı şampiyonada elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu hem kendisi için hem de Aydın spor camiası için büyük bir gururdur. Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan sporcumuz Beyza Baysan’a başarılar diliyor, antrenörünü ve ailesini canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

“SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Fillikçioğlu ayrıca, "Aydın’da spora gönül vermiş her kesimin destekçisi olacağız. 7’den 77’ye spor yapan ya da spor yapmak isteyen herkese hizmet edeceğiz. Tecrübeli antrenörlerimiz gençlerimizin hizmetinde olup Türk sporuna katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.