Didim’de geleneksel hale gelen Altınkum Yazarlar Festivali bu yıl da gerçekleştirildi. Didim Belediyesinin katkılarıyla Koordinatör Hayri Kandemir’in düzenlediği ve 15 gün süren festivalin son haftasında yerel yazarlara yer verilerek festival sonlandırıldı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve başkan yardımcıları, her akşam Yalı Caddesi'nde festivale katılan yazarları ağırladı.
Bu yılki festivalde Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Gazeteci-Yazar ve CHP eski Milletvekili Mustafa Balbay, Prof. Dr. Canan Karatay, Gazeteci-Yazar Emre Kongar gibi birçok isim de okurlarıyla buluşup kitaplarını imzaladı.

ATABAY'DAN YAZARLARA HEDİYE


Başkan Atabay, Didim’e gelen yazarlarla tek tek ilgilenip hatıra olarak yazarlara plaket ve Apollon Tapınağı'nın sütunlarının resmedildiği küçük hediyeler verdi. Başkan Atabay, Didim’le özdeşleşen Altınkum Yazarlar Festivali'nin bu yıl yoğun bir ilgiyle geçtiğini belirterek, turizm ve kültür kenti olan Didim’de sanata ve sanatçıya olan desteklerini arttırarak devam ettireceklerini dile getirdi.