Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan, Çakırbeyli Mahallesi'nde kurulan pazarı ziyaret etti. Pazarı gezen Kaplan, hem alışveriş yaptı, hem de esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Kaplan, "Üreticimizin daha fazla kazanması için de çalışmalar yapıyoruz. Pazarımız ile ilgili bir proje çalışmamız var. Projemiz tamamlandığında üretici pazarımız daha güzel bir görünüme sahip olacak" dedi.

“PARKIMIZ HARİKA OLDU”


Kaplan, Çakırbeyli Parkı'nda da incelemelerde bulundu. Koçarlı Belediyesi'nin parkı düzenlemesinden dolayı Başkan Kaplan'a teşekkür eden vatandaşlar, "Bizler Çakırbeyli halkı olarak meydanda bulunan parka gitmiyorduk. Yaptığınız düzenlemeden sonra parkımız, harika oldu. Mahallemizde herkes akşamları parka akın ediyor. Komşularımız ile artık akşamları Çakırbeyli parkında oturup sohbet ediyoruz" diye konuştu.

“HALKIMIZ MEMNUN”


Parkı işletme hakkının belediyeye geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Kaplan, "Daha önce parkı, özel sektör işletiyordu. Özel sektör temsilcisinin parkı işletme süresi, seçimlerden sonra bitti. Parkı, belediye olarak biz işletmeye başladık ve parkımızda değişiklikler yaptık, daha da yapmaya devam edeceğiz. Ben de eşim ve çocuklarımla akşamları Çakırbeyli parkına geliyoruz ve oturacak yer bulamıyoruz” dedi.