Yeni sezon öncesinde Yıldızspor, hazırlık maçında Muğla temsilcisi Yatağanspor ile karşılaştı. Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Yıldızspor, Süleyman, Raşit, Emre Aydın, Mehmet Ali, Ahmet, Halil Berke, Doğukan, Samet, Mücahit, Emre Dinarlı, Mert ilk onbiriyle başlarken Yatağanspor ise Eren, Soner, Cantürk, Alaattin, Vahap, Görkem, Fırat, Erdem, Adem, Ömer, Mustafa ilk onbiriyle sahaya çıktı.

Karşılaşmada Yatağanspor 20'nci dakikada Adem ile öne geçti. Yıldızspor ise 88'inci dakikada Furkan’ın attığı golle eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamayınca karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Karşılaşmayı Aydın bölgesinden Kaan Kara, Emre Yunusoğlu ve Recep Durmazoğlu hakem üçlüsü yönetti. Yaklaşık 500 kişinin izlediği karşılaşmayı Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan, Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Yatağanspor Başkanı Hasan Haşmet Işık ve iki kulübün yöneticileri protokolden takip etti.