2019-2020 sezonu için transfer çalışmalarına devam eden Koçarlı Menderesspor Kulübü Başkanı Nihat Engin ve yönetimi, aradığı antrenörleri buldu. Engin ve yönetimi, futbol takımı için Mert Bayar ve Kenan Aslanoğlu ile anlaştı.

BAŞKANDAN ANTRENÖRLERE ÖVGÜ


Bayar ve Aslanoğlu'na görevlerinde başarılar dileyen Başkan Engin, "Antrenörlerimizden Mert Bayar, genç ve iddialı bir hoca. Daha önce takımımızı çalıştırdı ve şampiyonluğa ulaştırdı. Bundan dolayı takımımızın başına kendisini yeniden getirdik. Bir diğer antrenörümüz Kenan Aslanoğlu’nun da bu zamana kadar futbol hayatından edindiği tecrübe ile takımımıza katkısının büyük olacağına inanıyoruz. Aslanoğlu, hem oyuncumuz hem de antrenörümüzdür. Antrenörlerimiz takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

BİRLİKTE ŞAMPİYONLUK YAŞADILAR


Antrenörlerden Bayar da, meslektaşı Aslanoğlu ile 2016-2017 sezonunda Koçarlı Menderesspor Kulübü'nde tanıştıklarını ifade ederek, "O sezon kulübümüzde şampiyonluk yaşayıp beraber Karpuzlu Belediyespor’a gittik. Futbolun kazandırdığı dostluk bugünlere kadar geldi ve birlikte antrenörlük yapmak nasip oldu" dedi.

“HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK”


Aslanoğlu ile sezon boyunca birlikte güzel işler başaracaklarına inandıklarını ifade eden Bayar, “Mücadele gücü yüksek, genç, topa hakim olan ve seyir zevki güzel bir takım oluşturacağız. Allah sakatlık, kaza, bela vermesin. Hedefimiz ligde kalmak. Bunda da başarılı olacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.