32. Uluslararası Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali öncesinde Zeki İnal’ın başkanlık yaptığı toplantıya sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Planlama ve değerlendirme toplantısında daha önceki senelerde festival boyunca caddede kurulan stantlardan alınan ücretlerin kaldırılması kararı çıktı. Bunun yerine yer sahiplerinin Karacasuspor’a destek mahiyetinde bağışta bulunmalarının isteneceği kaydedildi.

“HAYIRLI OLSUN”

Toplantı sonrası açıklama yapan Zeki İnal, "32. Uluslararası Karacasu Afrodisias Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali öncesinde Sivil Toplum kuruluşları ve dernekler ile planlama, değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Daha önceki senelerde Festival boyunca caddede kurulan stantlardan alınan ücretleri kaldırdık. Bunun yerine yer sahiplerinin Karacasuspor’a destek mahiyetinde bağışta bulunmasını istedik. Festival alanında yer tutacak stant açacak yerli ve dışarıdan gelen tüm esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN’A EL EMEĞİ HEDİYE

Toplantıda ayrıca Engeliler Derneği Başkanı Hüseyin Dilmen yönetim kurulu adına derneğe verdikleri desteklerden dolayı kendi emekleri ile hazırladıkları hediyeyi takdim etti. İnal, “Kendilerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.