Görev yaptığı dönemde Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Meclis Grubu Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini de sürdüren Abdurrahman Öz, vekilliği süresince daha çok sorunların tespiti ve hizmetlerin takibi için geldiği ilçelerde bu kez doğal ve tarihi güzellikleri gezdi. Eşi ve çocuklarını da yanına alarak Aydın turu yapan Abdurrahman Öz, Karacasu’da da Ses Gazetesi Muhabiri Özgür Dedeoluk’u ziyaret etti. Vekilliği süresinde başta Karacasu-Kuyucak yolu olmak üzere çeşitli hizmetlerin gecikmesine eleştiriler getiren Dedeoluk’u Karacasu’da ziyaret eden Öz, “Karacasu-Kuyucak karayolunu kullanarak geldim. Eski bölge müdürümüzü de aradım teşekkür ettim. Milletvekilliği döneminde sizde beni hep eleştiriyordunuz. Ben de size çalışmaların gidişatı hakkında bilgi veriyordum. Sizin göreviniz tabi bizim eksikliklerimizi söylemek. Bizim de görevimiz de bunları tamamlamaktı. Şimdi yolun bitmiş olduğunu görmek beni mutlu etti” dedi.

“AYDIN’I SEVİYORUZ”

Karacasu’nun yanı sıra Kuyucak, Yenipazar, Bozdoğan ve Söke’de tarihi ve doğal güzellikleri ailesi ile birlikte gezdiklerini dile getiren Öz, “Siyasetin yoğun gündeminde milletvekilliği görevini yaparken 3,5 yıl sürede devamlı geldik ama ailemizle birlikte o dönemde pek fazla buralara gelemedik. Her gün bir ilçesini ziyaret ederek hem dostlarımızı göreceğiz hem de doğal ve tarihi güzelliklerini görme fırsatı bulacağız. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Milletvekillimiz bitse de 10 günde bir gelip gidiyorum. Şu andaki arkadaşlarımıza çalışma alanı vermemiz için bir adım geride duruyorum. Genel merkezde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevim bulunuyor. AK Partiliyim, AK Partinin başarısı için çalışmaya devam ediyorum. Aydın’ı seviyoruz” dedi.

“HER İLÇEDE BİR ESERİMİZ VAR”

Karacasu-Kuyucak karayolunun bitmiş halini görmenin kendilerini gururlandırdığı ifade eden Öz, “Eski bölge müdürümüzü de aradım teşekkür ettim. Milletvekilliği döneminde sizde beni hep eleştiriyordunuz. Ben de sizi bilgilendiriyordum. Sizin göreviniz tabi bizim eksikliklerimizi söylemek. Bizim de görevimiz de bunları tamamlamaktı. Şimdi yolun bitmiş olduğunu görmek beni mutlu etti. Başaran’da ve Yenice’de zaten çevre yolunun yapılması güzel olmuş. Afrodisias’a ulaşım hızlanmış. Afrodisias’ı gezdik. Ben milletvekilliği döneminde hep şunu ifade ediyordum. Bu görevler bir gün bitecek. Ben Aydın ve tüm ilçelerde göğsümü gere gere gezmek istiyordum. Bugün o günleri yaşıyorum. Önemli olan milletvekilliği bittikten sonra da gezebilmektir. Milletvekilliğim bittikten sonra her ilçede en az bir eser bırakmak hedefim var diyordum. Bugün Aydın’dan her ilçesine en az bir eser bırakmış bir milletvekili olarak bunun gururunu yaşayan bir Aydınlı olarak geziyoruz” dedi.

“AYDIN GÖNÜLLÜSÜYÜZ”

Karacasu ve diğer ilçelerde kendi dönemlerindeki hizmetleri görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Öz, “Dönemimizde kararı alınan Karacasu’da merkez Caminin restorasyonu devam ediyor. Karacasu’nun yolu yapıldı. Bozdoğan’da, Kuyucak’ta, Nazilli’de, Yenipazar’da her ilçede eserlerimiz, hastaneler, okullar bulunuyor. Bunları görmek bizi mutlu ediyor. Çocuklarıma bu benim dönemimde yapıldı demek memnun ediyor. Biz Aydın gönüllüsüyüz” dedi. Aydın’ın güncel siyaseti hakkındaki soruya ise, “Şu anda Aydın’da siyaset yapan arkadaşlara saygı duymak gerekiyor. Bir de siyasette taşların yerine oturması açısından Aydın’da siyasete girmem. Aydın’ın hizmetinde var olmaya devam ederim ama Aydın’ın güncel siyaseti hakkında açıklama yapmam” yanıtını verdi.