Didim Ticaret Odasının yeni yönetiminin göreve seçilmesinin ardından meclis toplantıları ilk kez basına açıldı. Ağustos ayı meclis toplantısına konuk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz de katıldı. Meclis Başkanı Mete Telyakar, Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ile meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantı öncesinde konuşan Meclis Başkanı Telyakar, tüm meclis üyelerinin geçmiş bayramını kutlayarak, davetlerine katılan Türköz’e teşekkür etti.

TURİZM ÇALIŞTAYI PLANLANIYOR

Toplantıda konuşan Oda Başkanı Hilmi Erbaş, toplantıya katılan İlçe Kaymakamı Türköz’e teşekkür ederken, süreç içerisinde başta Aydın milletvekilleri olmak üzere, tüm kurumların temsilcilerini toplantılarda ağırlayacaklarını ifade etti. Erbaş, Didim’in başlıca sorunlarından olan yeni devlet hastanesinin yapımı, Fen Lisesi yapımı ve Akyeniköy’den Didim’e yapılacak yeni yol çalışmaları konusunda taleplerini yinelerken, hastane ve Fen Lisesi konusunda lobi oluşturulması noktasında öncülük yapabilecekleri mesajını verdi. Didim’in turizm kenti olduğunu kaydeden Erbaş, yeni turizm destinasyonu ile her şey dahil sistemi yerine yeni bir anlayışın getirilmesi konusunda adımlar atılması için görüşmeler yapacaklarını belirterek, yeni dönemde bir turizm çalıştayı yapmayı planladıklarını ifade etti. Didim için kolektif akla ihtiyacın olduğunu belirten Erbaş, birlik ve beraberlik içerisinde Didim için çalışacaklarını belirtti.

“SORUNLARI AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Odanın davetlisi olarak toplantıya katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Didim’de karamsarlığa ihtiyaç yok. Didim’in sorunları ve eksileri var ama artıları da fazla. Bizler hep birlikte sorunları aşacağımıza inanıyorum. Sorunların bizler de takipçisiyiz. Sorunlar planlı olarak çözülecektir” dedi. Konuşmaların ardından toplantıya geçilerek gündem maddeleri ele alındı.