AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü olması vesilesi ile Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz açıklama yaptı. İktidara geldiği ilk günden bugüne AK Parti’nin Türkiye’nin en istikrarlı hükümetlerini kurarak Başkan Erdoğan liderliğinde tüm alanlarda devrim yaptığını dile getiren Yavuz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ‘‘Bundan 18 yıl önce, içinde Türkiye sevdası olan Başkan Erdoğan’ın liderliğinde kurulan, halkımızın desteği ve güveni ile şahlanıp büyüyen, günümüze kadar girdiği tüm seçimlerde birinci parti olmayı başaran AK Parti’mizin kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Başkan Erdoğan ve tüm yol arkadaşları ile başlanan bu kutlu yolculukta, adım adım 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru çok şükür ki emin adımlarla ilerliyoruz.’’

“NE YAPARLARSA YAPSINLAR BAŞARAMAYACAKLAR”


Dış ulusların desteklediği şer odaklarının tüm saldırılarına rağmen milletinden aldığı güç ile diz çökmeyen bir lidere sahip olunduğunun altını çizen Yavuz, ‘‘Kurulduğu günden itibaren Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen dış ulusların desteklediği vesayet odaklarının baş hedefi olan Başkan Erdoğan ve partimiz, vesayet odaklarının tüm kirli oyunlarına rağmen milletimizden aldığı güç ile yıkılmamış dimdik ayakta kalmayı başarmıştır. İlk olarak partimizi kapatmaya yönelik girişimleri, gezi olayları ile ülkemizde kaos ortamı yaratma çabaları, 15 Temmuz darbe girişimi ve son olarak ekonomimize yönelik direkt yapılan saldırıları karşısında, aziz milletimizin güveni ve desteğini alan Başkan Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde vesayet odaklarına gereken ders verilmiştir. Alçakların tüm kirli oyunlarına, saldırılarına rağmen asla diz çökmedik. Bize kimse diz çöktüremez. Kimler ne kirli hesaplar yaparsa yapsın, Türkiye’miz üzerindeki hain planlarının sonucuna ulaşamayacak, ülkemiz halkımızın desteğini ve güvenini alan Başkan Erdoğan liderliğindeki AK Parti sayesinde ilelebet dimdik ayakta durmaya devam edecektir” diye konuştu.

“HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR”


Yavuz, “18 yıldır devam eden iktidarımız sürecinde ilimize ve ülkemize AK Parti devrim niteliğinde reformları ve hayata geçirdiği mega projeleri ile çok şey kazandırmıştır. Ülkemizin bekası, milletimizin refahı için ilk günkü heyecanını bugün de koruyan AK Parti, ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ düsturu ile yoluna devam etmektedir. Ülkesi, milleti için gece gündüz demeden çalışan Türkiye sevdalısı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti, ilimize ve ülkemize değer katmaya Allah’ın izni ile devam edecektir. Kurulduğu günden bugüne yılmadan, yorulmadan millete hizmet aşkıyla başlatılan bu kutlu yürüyüşümüzün 18. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek partisinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.